Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

22 грудня: який сьогодні день

Сьогодні маємо досить красиву дату – 22.12.2022. До кінця року залишилось лише 9 днів. І саме цього дня, на 302-ій добі війни в Україні, загинули рівно 100 тисяч росіян. Нині є кілька цікавих свят.

Детальніше про сьогоднішню дату розповість Інформатор.

З Днем ангела привітайте жінок та чоловіків із іменами: Ганна, Олександр, Василь, Володимир, Вольдемар, Степан, Анна, Єфросинія.

22 грудня відзначається Свято зачаття праведною Анною Пресвятою. У цей день сталося непорочне зачаття дівчинки Марії, яку весь християнський світ знає як матір Ісуса Христа. Свято особливо вшановується вагітними жінками. Щоб дитина народилася здоровою, у цей день вони не повинні братися за роботу. А після 22 грудня починали прибирати оселі, готуючись до Різдва.

День енергетика – професійне свято, встановлене на національному рівні. Припадає на 22 грудня – найкоротший день в році, що дуже символічно. Кажуть, що саме в цей день робота цих спеціалістів є найпомітнішою. Але українців вже не один місяць бачать, як сумлінно працюють енергетики. Дякуємо за їхню роботу!

День працівників дипломатичної служби України – професійне національне свято дипломатів, а також працівників дипмісій, консульств та посольств нашої країни. День, створений з метою вшанування діяльності дипломатів, котра полягає в підтриманні мирних та взаємовигідних відносин з іншими країнами, захисті українців за кордоном і забезпеченні безпеки України.

Фото з відкритих джерел

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору