Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

23 грудня: цей день в календарі

У п’ятницю, 23 грудня 2022 року, триває 303 доба повномасштабної війни в Україні. Не віриться, але до Нового року залишилось лише 8 днів. Іменини сьогодні відзначають власники таких імен: Єрмогена, Євграфа, Ангеліни, Іоанна, Стефана, а також Євген

Детальніше про сьогоднішню дату розповість Інформатор.

День українських військовослужбовців оперативного контролю всіх рівнів. Професійне свято має також назву Дня штабних спеціальностей та військ спецзв’язку. Метою цього дня є привернення уваги до невидимих на перший погляд структур, які забезпечують безперебійний та надійний зв’язок, як у мирні, так і у воєнні часи. Також за допомогою телекомунікаційних систем підтримується спеціальний зв’язок між посадовими особами усіх рівнів влади, від представників вищого державного управління до місцевих органів.

Всесвітній день сноуборду. Цю дату з нетерпінням чекають усі сноубордисти світу. Адже саме вона вказує на відкриття нового зимового сезону. Зазвичай подію бурхливо відзначають на всіх гірськолижних курортах світу. Цей день активно святкується з 2006 року в США, країнах Європи та навіть в Китаї.

Свято людського світла, або День внутрішнього світла. Цей незвичайний день започаткували у 2001 році. Він не носить релігійного характеру, тому його можуть святкувати представники усіх національностей, віросповідань та конфесій. Метою свята організатори вважають нагадування про необхідність фокусування на таких вічних цінностях, як співчуття, доброта, вірність, взаємодопомога, рішучість та відповідальність.

Віряни вшановують пам’ять мучеників Мини Олександрійського, Єрмогена і Євграфа. 

Фото з відкритих джерел

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору