Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

За скільки продають ялинки у Коломиї?

Хтось ще на початку грудня захотів хоч якось підняти собі настрій та прикрасив ялинку, а хтось ще досі в роздумах, чи не варто зараз відмовитись від цієї традиції. Та, якщо ж ви не готові залишитись без символу святкування Різдва, то можете вирушати на базар та вибирати собі вічнозелену красуню.

А цьогорічні ціни на ялинки у Коломиї підкаже Інформатор.

Сьогодні більше людей схиляють свій вибір до штучних ялинок. На коломийському ринку зустрічаються литі та з ПВХ (полівінілхлорид). Литі ялинки є найдорожчими, але вважаються і найякіснішими.

До прикладу, на одній торгівельній точні таке штучне дерево срібного кольору 2,2 м заввишки можна придбати за 4 800 грн, а зелене – за 4 600 грн. Трішки нижче – 1,8 м – коштує 4000 грн. Ялинка із ПВХ такого ж розміру вже буде коштувати 3 000 грн.

До теми: Чи будуть коломияни ставити ялинку вдома? Опитування

Пройшовши далі, у іншого продавця можна знайти литу блакитну ялинку розміром 1,80 м і по 4 550 грн, а зелену з іншим типом гілок – навіть по 3850 грн. Ялинку із ПВХ, яка має висоту 2 метри, продають всього за 1650 грн, 1,5 м – 950 грн. А от метрове штучне дерево взагалі за 550 грн.

Біля універмагу є невеличкі прикрашені ялиночки. Менші коштують 80 грн, а більші – 120 грн.

У магазині “Копійочка” також є штучні ялинки. Вартість – від 100 до 175 грн.

Живих ялинок ми поки не зустріли. Але є дерева, сплетені з гілочок. Ціни стартують від 100 грн, а за велику доведеться віддати 350 грн.

Дізнайтесь ціни, асортимент та де купити ялинкові прикраси в Коломиї.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору