Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Яка ситуація на пунктах пропуску на кордоні України

До зимових свят залишилось вже зовсім небагато часу. І зазвичай у цей період на українсько-польському кордоні збільшується кількість автівок та пасажирів, які хочуть його перетнути. Так, за останні дві доби інтенсивність руху зросла ще на 10 %.

Що відбувається на пунктах пропуску 23 грудня – розповість Інформатор.

Сьогодні вранці на пунктах пропуску спостерігалися черги – на виїзді до Польщі від 100 до 230 легкових автомобілів. На КПП «Краківець», «Шегині» та «Устилуг» черга на в’їзд в Україну складала від 60 до 80 легковиків.

Оскільки у навчальних закладах починаються канікули, то за кордон частіше їдуть організовані групи дітей. Тому спостерігається суттєве накопичення пасажирських автобусів в бік Польщі, найбільше на таких пунктах пропуску, як «Шегині», «Краківець» та «Рава-Руська». Також на цих КПП та «Ягодин» утворилися черги по кількасот вантажівок в обох напрямках. Через погодні умови, на вузьких відрізках дороги, де стоять ваговози, можливий ускладнений проїзд та рух транспорту зустрічними смугами.
Прикордонники рекомендують враховувати можливу нестабільну роботу електронних систем контрольних служб.

Джерело: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору