Інформатор Коломия

НОВИНИ

Був п’яний за кермом: деталі вечірньої ДТП у Коломиї

Вчора на вул. Карпатській у Коломиї “Опель Вектра” виїхав на смугу зустрічного руху та протаранив рейсовий автобус “Мукачево-Коломия”. Один з водіїв був п’яний.

Деталі повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу обласної поліції.

За кермом “Opel Vectra” був 29-річний мешканець Отинійської територіальної громади. Автобусом керував 60-річний коломиян. На щастя, пасажирів в автобусі не було. Але 27-річний пасажир легковика потрапив до лікарні.

Коли поліцейські спілкувались із водієм “Опеля”, то запідозрили, що він нетверезий. Від пропозиції пройти тест на сп’яніння він відмовився. Чоловік лаявся та не виконував вимог поліцейських.

На порушника інспектори склали два адмінпротоколи за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) та ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП. За фактом автопригоди слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору