Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Світло для підчерги 4.2 тепер вимикатимуть по-іншому

З 27 грудня графіки відключень електроенергії для четвертої черги зазнають змін. Вони стосуються саме підчерги 4.2. Відсьогодні її вимикатимуть двічі на день.

Пишуть наші колеги з Інформатор Івано-Франківськ.

Таку новину в ефірі радіо “Західний полюс” повідомив директор філії “Центральна” Ігор Пархуць. Раніше групу 4.2 вимикали лише раз на день, водночас вимкнення мали тривати до 4 годин. В графіках йшлося, що до 5 годин, адже підчерга вимикається вручну і бригадам потрібно більше часу.

“Ми почали вимикати групу 4.2 двічі на день, адже ці споживачі і так живляться від мереж, де є критична інфраструктура. Тому стараємося відновити соціальну справедливість і зробити графіки 4 через 4 години”, — розповів Ігор Пархуць.

Директор філії наголосив, що на тиждень графіки зараз спрогнозувати нереально. “Укренерго” доводить ліміти близько 20-21:00 і тоді прикарпатські енергетики складають графіки і повідомляють їх споживачам. Якщо б ліміти були доведені хоча б на 5-6 днів, то можна було б розробити графік на тиждень. Але в найближчій перспективі такого немає.

Якщо росія не буде обстрілювати нас, то графіки 4х4 вдасться зберегти.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору