Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

6 продуктів, які зігрівають в холод

У період аварійних вимкнень нам радять рухатись і добре харчуватися, аби не застудитися в холодній хаті.  А Експерти зі сну з “Bed Kingdom” виділили шість найкращих продуктів, які сприяють створенню тепла у тілі.

Розповідає Інформатор UA.

Виділяють шість найкращих продуктів, яких варто з’їсти перед сном, щоб зігрітися з настанням холодів.

  1. Горіхи — арахіс, мигдаль, фісташки. Вони прискорюють метаболізм та підвищують тепло тіла, зігріваючи нас перед сном. Також у них міститься мелатонін, що допомагає стабілізувати цикл сну.
  2. Кориця — асоціюється з зимою та яблучними пирогами. Термогенні властивості здатні підвищувати рівень тепла тіла. Її ідеально вживати перед сном та коли холодно. Найкраще комбінується в склянці молока на ніч. Напій не тільки зігріватиме, а й завдяки триптофану в молоці, який викликає сон, дозволить легше відпочити.
  3. Вівсянка — повільно розщеплюється в організмі через високий вміст висівок і клітковини. Повільно перетравляючись вивільняє теплову енергію. Також містить мелатонін для покращення сну.
  4. Банани — містять високий вміст вітаміну B та магнію. Сприяють функціонуванню щитоподібної та надниркової залози, регулюючи температуру тіла в холодну погоду. Високий вміст цих речовин дозволяє м’язам розслабитись, а тілу зігрітись.
  5. Імбир — розігріває з перших секунд. Має судинорозширювальним властивості, що розслабляють кровоносні судини, збільшує кровоток, допомагаючи  тілу нагріватися. Найкращий спосіб вживати імбир у парі з чаєм.
  6. Морква — через необхідність додаткової енергії під час травлення розігріває тіло в “довгу”. Морква є одним з овочів, які сприяють сну, оскільки вони містить альфа-каротин та калій.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору