Інформатор Коломия

ГРОШІ

У Коломиї купили 15 лавочок на 96 тис 550 грн: деталі тендеру

Коломийський центр туризму та дозвілля закупив лавки без використання електронної системи. Єдина учасниця тендеру часто постачає товари для комунальних установ Коломиї. І хоч спеціалізується на медичній практиці, та у Коломию продає каналізаційні люки, блоки, лавки, саджанці, щебінь, цемент, а декому навіть кирзові чоботи.

Інформатор дізнавався більше про цю закупівлю.

Раніше у сферу відповідальності Центру дозвілля та туризму входила організація ярмарків, здача в оренду торгових будиночків та комерційних місць під малі архітектурні форми (МАФи зараз прийнято називати тимчасовими спорудами).

Але з літа парк ім. К. Трильовського, міське та Шевченківське озеро разом із територіями довкола передали під опіку цього комунального підприємства.

До теми: 1500 грн за ресторан і 3300 за атракціони: що Коломия заробила на землі в парку

Відтак центр дозвілля надає в оренду землі під комерційну діяльність і має дбати про благоустрій у зонах відпочинку.

26 грудня центр дозвілля закупив 15 садових лавок: 7 зі спинкою та 8 – без. загальна сума тендерної закупівлі – 96 550 грн. Відтак середня вартість однієї лавки сягає 6 437 грн.

У тендері виграла єдина учасниця Носова Інна Анатоліївна з Івано-Франківська, яка згідно платформи YouControl cпеціалізується на загальній медичній практиці, але серед кведів має також і неспеціалізовану оптову торгівлю.

Варто згадати, що комунальні підприємства Коломийської міської ради доволі часто заключають з цією підприємицею договори. Так Носова Інна Анатоліївна вигравала цього року 9 тендерів на постачання гравію, бетону, каналізаційних люків, саджанців, лавок та ін. для КП “Полігон Екологія”, Коломийської ритуальної служби, управління освіти, управління культури та туризму, Коломийської міської ради, водоканалу та, власне, центру туризму та дозвілля.

Окрім підрозділів Коломийської міської ради у Носової Інни Анатоліївні закуповувався у 2022 році тільки заклад психіатричної допомоги в Івано-Франківську.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору