Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Скільки у Коломиї коштує ікра та звідки її привозять?

Такий делікатес як червона ікра у багатьох українців традиційно можна було побачити саме на новорічному столі. Яка ж цьогоріч ціна на цей продукт та чи є у магазинах Коломиї ікра російського виробництва? 

Досліджував Інформатор.

Отож, спершу про ціни. Найдешевша баночка, яку ми знайшли, коштує всього 54 грн за 80 г. Але це ікра мінтаю чи тріски. Лососева ж стартує від 105 грн за 100 г. А от найдорожча баночка червоної ікри обійдеться близько 450 грн.

Також ми вирішили перевірити звідки до нас привозять ікру. Адже ще влітку цього року у Коломиї продавали червону ікру, яку виготовили наші божевільні сусіди. Читайте у статті: Ікру путіна замовляли? У Коломиї продають російську продукцію. До слова, цього разу ми її там не побачили.

Але у магазинах Коломиї нашу увагу привернули назви на російській мові. Та на етикетці був зазначений виробник “Україна”. Ікру виготовляють в Харкові, Запоріжжі та Київській області. Також є імпортна. Переважно із США.

        

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору