Коломия До сайту

Як зараз виглядає Шевченківське озеро у Коломиї?

Сьогодні на Шевченківському озері якось голо та сумно. Звісно, однією з причин такого вигляду є зима. А от іншою стала зрізка дерев та хащів біля озера.

До Інформатора звернулись небайдужі коломияни із проханням дослідити цю ситуацію.

Місцеві мешканці почали бити на сполох через те, що на зарінку знищують здорові дерева. І справді, на території між Шевченківським озером та річкою Прут залишились пеньки від дерев та складені гілляки.

Та на перший погляд пеньків від здорових дерев тут небагато. Більшість зрізаного – це хащі та самосіви. Далі ми зустріли працівників КП “Зеленосвіт”. За їх словами, це санітарна чистка цієї території. Її проводять, щоб в майбутньому тут створити відпочинкову зону для коломиян.

До теми: Як після обстрілу: Шевченківське озеро влітку

Пройшовши далі таки знайшли пеньки великих дерев. Працівники “Зеленосвіту” відповіли, що зрізані дрібні гілки вони спалюють, а ці стовбури відправляються на дрова для інтернатів, шкіл та подібних закладів.

   

Нагадуємо, що влітку міська рада вирішила передати два озера, території біля них та міський парк ім. Трильовського під опіку комунального підприємства “Центр дозвілля і туризму”. Потім розпочалась підготовка до благоустрою в цих зонах відпочинку та здача в оренду комерційних місць. Більше у статті На міському озері в Коломиї буде ще 4 комерційні місця. Але це ще не все

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук