Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Де купити та скільки коштує у Коломиї хустка на різдвяні свята?

З кожним роком все частіше українські жінки одягають традиційні хустки. У період різдвяних свят навіть дівчатка надають перевагу такому давньому жіночому аксесуару замість модних головних уборів. І це не може не радувати. Тому, якщо у вас ще немає різдвяної хустки, то її можна легко купити у Коломиї.

З цінами та місцем допоможе Інформатор.

На площі Ринок у Коломиї хустки можна придбати одразу в трьох продавців. Ціна різна, але радикально не відрізняється. Вона залежить від розміру та матеріалу, з якого виготовлена хустка. Наприклад, навпроти входу на продуктовий базар менші хустки вартують 300 грн, а більші – від 450 до 980 грн.

Далі (одразу біля входу на “синій ринок”) хустка розміром 80х80 см коштує 250 грн, більша – 120х120 см – від 500 до 600 грн.

Також хустки продають в кінці вулиці. Там ціна коливається від 300 до 400 грн. Продавці кажуть, що скоро асортимент збільшиться.

У магазині “Етномода”, що біля Писанки”, ціна стартує від 390 грн. Є й дорожче 1000 грн.

Звісно, українську хустку щочетверга можна придбати і на базарі “Вишиванка”. Вартість коливається від 300 грн і до 3 000 грн.

До теми: Як працює базар “Вишиванка” у Коломиї: фоторепортаж

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору