Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Вандали пошкодили нові лавки на Вічевому майдані

Навіть 2 місяці не минуло, як на Вічевому майдані встановили нові лавки. А вже чиїсь “золоті” річки наполегливо нищать міське майно.

Інформатор звертається до міських урядників із закликом встановити особи коломийських вандалів за відеозаписами з камер відеоспостереження.

Відкрутити дошку лавочки, щоб що? І як? невже вони носять у кишенях інструменти? А тим часом коломийські вандали доводять: нічого неймовірного нема. Щойно в місті вибілять будинок – одразу хтось понаписує своє карлюччя, щойно встановлять урну чи лавку – загнуть, поламають, повикручують шурупи, навіть якщо пазів нема.

Мак, у середині листопада на Вічовому майдані встановили 4 лавочки позаду пам’ятника Мирославу Ірчану. А вже на початку січня одну дошку відкрутили (добре, хоч не вкрали), інші шурупи теж намагались витягнути.

До слова комунальники так і не привели до ладу територію довкола: розібрана плитка перед самими лавками, про переритий майдан вже й говорити не варто. Рів трохи засипали землею, не сильно пильнуючи комфорт перехожих.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Наталка Сандецька

Нагору