Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Вистрілив у матір дівчини, а потім собі в голову: на Надвірнянщині стався конфлікт

На Надвірнянщині молодик прийшов до своєї дівчини, де посварився з її матір’ю. В результаті чоловік вистрілив у жінку, а потім поцілив собі в голову. Обидвох госпіталізували до лікарні. За скоєне нападнику загрожує до 15-ти років за ґратами.

Пише Інформатор з посиланням на прес-службу поліції області.

Нещодавно надвірнянські поліцейські довідалися, що чоловік на території свого господарства виявив поранену дружину. На місце виклику одразу виїхали оперативні працівники, слідчі слідчого управління обласної поліції, експерти-криміналісти.

Як вони з’ясували 35-річний мешканець села Лоєва, що в Надвірянській ТГ, прийшов до помешкання батьків своєї дівчини, де вчинив конфлікт з її 43-річною матір’ю. В ході суперечки фігурант витягнув предмет схожий на пістолет та здійснив постріл в ділянку голови потерпілої. Потім поцілив і собі в голову.

Жінку та нападника з пораненнями госпіталізовано до лікарні.

З місця події слідчі вилучили пістолет та гільзи, які направили на проведення експертизи. Наразі поліцейські з’ясовують всі обставини вчиненого кримінального правопорушення.

За скоєне нападнику загрожує до 15-ти років за ґратами. Дії нападника слідчі кваліфікують за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Після покращення стану здоров’я фігуранта вирішуватиметься питання повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору