Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Дніпрянина, який у Микуличині поранив підлітка, можуть випустити за 161 тис грн

Чоловіка, який поранив 15-річного хлопця, заарештували. Йому обрали запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внести заставу в розмірі 161 тис грн.

Пише Інформатор за даними прокуратури області.

27-річному мешканцю Дніпра за фактом спричинення неповнолітньому прикарпатцю тяжкого тілесного ушкодження висунули підозру. Чоловікові обрали запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 161 тис грн.

За даними слідства, 6 січня в селі Микуличин Яремчанської міськради між компанією чоловіків стався конфлікт, який переріс у бійку. В ході неї мешканець Дніпра завдав удар ножем у грудну клітку 15-річному прикарпатцю.

Неповнолітнього з тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізували до реанімаційного відділення лікувального закладу. Нападника затримали в порядку ст. 208 КПК України та арештували.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділення поліції №1 (м. Яремче) Надвірнянського районного відділу поліції ГУНП в області.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору