Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Тікала до Польщі: прикордонники спіймали прихильницю “русского міра”

Жінка зібралася їхати у Польщу, бо не дочекалась на прихід своїх “асвабадітєлєй”. Але прикордонній службі вдалося викрити зрадницю на Львівщині.

Пише Інформатор, посилаючись на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

43-річна жінка родом із Нікополя. Від початку війни вона підтримувала агресію росії проти України, але усвідомлюючи успіхи українських військових на фронті, вирішила виїхати до Польщі рейсовим автобусом. Під час перевірки її сторінок у соцмережах побачили дописи, що свідчать про її проросійські погляди та підтримку збройної агресії росії. Зокрема жінка активно поширювала заклики на підтримку керівництва росії та військових, які «асвабаждают мірноє насілєніє от нацистов».

Правоохоронці зібрали достатню доказову базу та повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні злочину за ч. 2, 3 ст. 436-2 Кримінального кодексу України «Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників». Зараз вона під вартою.

Головне фото ілюстративне

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору