Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Соколі відбудеться концерт та майстер-клас відомого джазового піаніста Олексія Пітухова

Зовсім скоро, 21 січня, в Коломиї відбудеться концерт та майстер-клас Олексія Пітухова – відомого джазового піаніста, композитора аранжувальника, викладача і продюсера.

Детальніше повідомляє Інформатор з посиланням на Коломийську філармонію “Сокіл”. 

Олексій Пітухов – викладач фортепіано і джазової імпровізації в Одеському коледжі мистецтв ім. Данькевича, диригент біг-бенду коледжу ім. Миколи Голощапова. Він співпрацює з Одеською обласною філармонією в якості постійного виконавця і аранжувальника.

Виступав з такими відомими джазовими виконавцями, як Шенді Рул, Філо Машадо, Грегорі Портер, Кевін Махогані, Карл Фрієрсон, Аллан Харріс, Рей Браун Мол., Ів Корнеліус, Бенні Бенаки, Джульєтт Келлі, Інгрід Артур, Рейчел Террі і багатьма іншими.

У програмі звучатимуть відомі та улюблені джазові мелодії, інтерпретації популярних тем української музики та авторські твори піаніста.

Завітайте 21 січня о 17:00 у Коломийську малу філармонію “Сокіл”, щоб насолодитися справжньою джазовою музикою. А якщо Ви хочете покращити свої вміння та мріяли про такий майстер-клас, то приєднуйтеся до дійства о 13:00.

Деталі за телефоном: 098 94123 94

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору