Інформатор Коломия

ВЛАДА

На новій дорозі в мікрорайоні Леонтовича в Коломиї вже є ознаки руйнування

Шмат вулиці Богдана Хмельницького, що простягається вглиб мікрорайону Леонтовича відремонтували 9 грудня 2022 року. Вартість цих робіт сягнула 7 млн грн.

Інформатор з розчаруванням помітив перші ознаки руйнування асфальту, якому всього місяць.

Найперше, що кидається у вічі – чіткий жолобок стику по центру дороги. Такі стики зазвичай додатково просмолюють, адже волога, яка тут затримується, при мінусовій температурі спричиняє утворення тріщин і дорога починає руйнуватися прямо посередині.

А крім того на 4-ох ділянках нового асфальтового полотна видніються крихкі ділянки, наче лишаї. І це ще нова дорога не бачила морозів та коливань температур.

7 мільйонів гривень – не манна небесна, це кошти платників податків і значна частка тут податки із зарплат військових коломийських частин.

Раніше ми писали про руйнування нової дороги на вул. Шарлая, вул. Старицього та на вул. Довбуша., де асфальт почав кришитися за лічені місяці й навіть тижні.

Тим часом міський голова Богдан Станіславський про ці випадки написав так:

“Іноді дорога, яку не так давно зробили, починає псуватись: утворюється яма чи тріщина. Наша громада в цьому не унікальна, бо це може статись будь-де. І як будь-де виконавець робіт несе відповідальність за якість постеленого асфальту і дає гарантію на свої роботи. І якщо буде якась проблема, він зобов’язаний її усунути за свій кошт”.

А ще – дав телефон гарячої лінії міськради, аби повідомляти про неякісні роботи: 0800503303.

Ми ж пропонуємо писати нам про такі випадки, аби спільно вимагати змін.

Телефон редакції Інформатора: 096 545 8237

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Наталка Сандецька

Нагору