Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Вдова загиблого велосипедиста розшукує свідків аварії: нові обставини трагедії

29 грудня у Коломиї на вулиці Мазепи автомобіль збив велосипедиста. Чоловік помер ще до приїзду медиків. А тепер його дружина розшукує свідків цієї страшної ДТП.

Повідомляє Інформатор.

За даними правоохоронців водій Фольксвагену здійснив наїзд на велосипедиста. У коментарях під новиною коломияни стверджували, що велосипедист був одягнений у помаранчевий жилет зі світловідбивачами, а тому добре проглядався здалеку.

Деталі: У Коломиї авто збило велосипедиста на смерть

Після трагедії минуло два тижні, і ось вдова чоловіка Марія просить відгукнутися свідків аварії:

“Звертаюсь до небайдужих людей! Хто був свідком ДТП 29 грудня 2022 року на вул. Мазепи біля ВПУ №14 – зателефонуйте за номером 099 97 58 377“, – написала Марія у одній із коломийських спільнот.

Інформатор зв’язався з пані Марією. Жінка розповіла, що після аварії зникли особисті речі загиблого: сумка з грошима та документами.

Також на переконання вдови досі ніхто зі свідків не опитаний, а записи з камер відеоспостереження не вилучені. Тим часом, за словами пані Марії слідчий, який веде цю справу, постійно наголошує, що не має часу на це.

“Коли я попросила дати акт про заведену справу, а він (слідчий) відповів, що ще цього не зробив. Коли я знаю, що він написав, ніби мій чоловік сам винен, бо переїздив дорогу. Але то було не так. У мене вчора був один свідок, який стверджує, що їхало три машини підряд. Мій чоловік не міг полетіти під три машини підряд. Він був нормальною тверезою людиною. Він їхав по правій”, – коментує вдова Марія.

Жінка розповіла, що внаслідок ДТП на тілі чоловіка живого місця не залишилось: за словами патологоанатома у велосипедиста були розірвані легені, поламані кінцівки, зламаний хребет.

“До сьогоднішнього дня цей водій вважається свідком ДТП: не обвинувачуваний, не підозрюваний”, – додає пані Марія.

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Наталка Сандецька

Нагору