Інформатор Коломия

ГРОШІ

Два декоративні габіони з різницею в 140 тис грн

При вході на міські озера Коломиї у 2022 році встановили декоративні конструкції з металевої сітки та каменю, на яких вмонтували назву. І якщо один коштував кілька тис грн, то інший – майже півтори сотні тис грн.

В чому різниця – розповість Інформатор.

Перший габіон виник перед алеєю парку ім. Шевченка, що біля припрутського озера. Виготовило його комунальне підприємство “Зеленосвіт” на замовлення центру дозвілля та туризму за 8 500 грн.

Другий в тендерному оголошення названий з якогось дива клумбою і вартість його в 17 разів більша. Встановили його при вході на міське озеро ім. Руфа, заплативши 148 тис грн.

До теми: На озеленення парків у Коломиї витратили понад 775 тис грн

Пропонуємо порівняти ці об’єкти:

Цю “клумбу” виготовив ФОП Пасяка Роман Віталійович, єдиний учасник торгів, більше відомий коломиянам тому, що також займається вивезенням сміття.

За словами комунальників, наша громада здобула друге місце у номінації «Громада кращого довкілля». Відтак кошти на роботи надійшли із обласного бюджету.

Обласний конкурс проектів і програм розвитку місцевого самоврядування було проведено ще у 2021 р. але у зв’язку із військовими діями тільки тепер стало можливим розпочати роботи.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору