Торт без муки? Це щось із розряду каші з сокирчини! – скажете ви. Насправді ж це не вигадки. Трюфельна насолода забере небагато часу і стане чудовим приводом зібратися за родинним столом.
Своїм унікальним з Інформатором поділилася коломиянка Ірина.
Для приготування вам знадобиться:
1. масло – 225г
2. шоколад темний – 460г
3. яйця- 9шт.
4. цукор – 100г
5. лимонна кислота – 0.25г
6. какао – для посипки зверху
Форма d=23см.
Крок 1. Розтопити масло з шоколадом на повільному вогні, постійно помішуючи.
Крок 2. Відокремити білки від жовтків.
Крок 3. Жовтки збити з цукром протягом 5 хв.
Крок 4. Білки збити окремо з лимонною кислотою до м’яких піків.
Крок 5. Змішати збиті жовтки з шоколадною сумішшю. Акуратно ввести по 1 ложці збитих білків у суміш лопаткою.
Крок 6. Форму змастити олією+борошно. Заповнити сумішшю.
Крок 7. Випікати до 150°С в розігрітій духовці 35-40хв.
Крок 8. Остудити і покласти в холодильник на всю ніч.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com
Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237