Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Ветерану АТО з Коломиї потрібна наша допомога, щоб стати на ноги

Ігор Авдєєв два роки не відчуває землі під ногами. Після складної травми хребта відмовили кінцівки. Але люта боротьба Ігоря не залишилась в зоні бойових дій, тут, в тилу, у нього нова війна – стати на ноги і бути з побратимами. До рук повернулась чутливість, а тому чоловік шукає допомоги, щоб придбати роботи-перчатки для дрібної моторики пальців. А ще – готується до реабілітації за кордоном.

Інформатор передає звернення Ігоря:

“Я хочу розповісти про мрію. Зараз вона у нас одна на всіх – капітуляція ворога і щасливе повернення наших захисників додому. У 2015-2017рр. я так само, як і вони, захищав Україну. І зараз би відстоював мир українців зі зброєю в руках. Але травма хребта вклала мене в ліжко і, на жаль, зараз крім поради й щирої бесіди я нічим не можу помогти побратимам. А тому крім перемоги мрію про одужання.

Фахівці порадили мені розробляти моторику рук спеціальним тренажером – роботом-перчаткою. Вартість його по Україні сягає 25 тис грн. Проте з-за кодону можу замовити за 5-6 тис грн за перчатку на одну руку.

Якщо в ці світлі дні ви не проти зробити щось добре для ветерана АТО, то буду дуже вдячний за допомогу.

Номер картки у ПриватБанк: 5168745032955590 Авдєєв Ігор Борисович

PS: Колись цими руками я ремонтував машини, розбирав і відновлював мотори, ходову, електроніку. Сьогодні навіть це повідомлення мені набирає друг, бо я наразі не в силі. Але вірю: робота з тренажером, реабілітація та час дадуть мені змогу знову повернутися до активного життя”.

Ми переконані, що Україна тримається на добрий справах, не пошкодуйте часу і грошей заради життя того, хто з перших місяців війни став на наш захист. Кожні 50 чи 100 грн – це ще один промінчик надії на одужання.

Андрій Сенюк та Ігор Авдєєв у зоні бойових дій, 2018 р. Андрій Сенюк загинув при виконані у листопаді 2022 року

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

 

Нагору