Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Від початку війни до поліції Прикарпаття надійшло понад 187 тисяч повідомлень

Правоохоронці, які працюють на службі “102”, без перерви приймають повідомлення від громадян про скоєні злочини та інші події, незалежно від місця й часу їх учинення, повноти отриманих даних та особи заявника. 

Пише Інформатор.

Від реагування працівників служби “102” на телефонні дзвінки і повідомлення прикарпатців залежить рівень довіри населення до поліції. Також оперативність та якість роботи операторів впливає на швидкість реакції правоохоронців, які виїжджають на виклики.

Так, від початку року 187 125 тисяч раз звернулись прикарпатці на лінію “102”. Ситуація в області контрольована. І поліція дякує громадянам за своєчасне інформування, адже це робить Прикарпаття безпечнішим.

Через проблеми із мережею, крім поліцейської спецлінії працює додатковий телефон: 067-345-00-15. Навіть можна писати повідомлення на сторінку поліції Івано-Франківської області чи звернутись у чат-бот @ifpolice_bot Telegram.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору