Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Що робити із деревами на тротуарі по вул. Петлюри? Думка коломиян

На сесії міської ради депутатка Алла Галайчук подала звернення від мешканців кількох будинків по вул. Петлюри щодо дерев, які зайняли більшу частину тротуару та заважають пішоходам. Йдеться про ділянку біля буд. №26 та 26а. Мешканці попросили вжити необхідних заходів для безпечного пересування.

Оскільки у Коломиї часто зрізають дерева навіть без об’єктивних на те причин, Інформатор вирішив запитати коломиян, як вони бачать вирішення цієї проблеми.

Люди, котрі якраз проходили повз ці дерева, підтверджують, що вони справді заважають тут ходити. Щоб розминутися, пішоходам потрібно виходити на проїжджу частину, а це може спричинити аварійну ситуацію на дорозі.

Але думки щодо вирішення цієї проблеми все ж розділилися. Одні переживають, щоб ні в якому разі не зрізали дерева. Кажуть, що  потрібно розширити тротуар або хоча б відремонтувати його. Дехто вважає ці дерева старими та можливими до зрізки.

У соцмережах коломияни також не могли залишити без уваги цю ситуацію і почали активно її обговорювати. Ось коментарі користувачів під дописом у Facebook.

А от що написали наші підписники у Телеграм-каналі Інформатора:

Сподіваємось, що коломийська влада прийме правильне рішення.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору