Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Під час концертів “Віншуємо колядою” зібрали понад 23 тис грн

В кількох містах та селах Коломийщини під час різдвяних свят провели музичні дійства, завдяки яким змогли фінансово допомогти бійцям “десятки” та тероборонівцям з Коломиї.

Інформатор знає деталі.

Ми вже писали, що у Ценяві, Саджавці, Коломиї та Городенці провели благодійні концерти “Віншуємо колядою”. На сторінці спільноти “Коломия Культурна” відзвітували про кошти, які вдалося зібрати.

Загальна сума внесків, яку зробили небайдужі, складає 23 325 грн. З цієї суми рівно 5 тисяч гривень віддали, щоб закупити комплекти рацій для 77 батальйону ТРО ЗСУ, а решту передали “Фонду підтримки гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”.

Благодійний проект відбувся за підтримки управління культури та туризму міської ради, Коломийської філармонії, катехетичної комісії Коломийської єпархії УГКЦ та хору “Світло Тавору” Собору Преображення Христового УГКЦ.

Організатори вдячні кожному, хто зробив доброчинні внески, та закликають продовжуємо допомагати та підтримувати наших захисників.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору