Інформатор Коломия

ВЛАДА

Що думають коломияни про намір Богдана Станіславського призначити в керівництво освіти колишнього мера Попасної

Під дописом міського голови про його стійку позицію щодо стажування на посаду заступника управління освіти колишнього міського голови Попасної, висунутого компартією, а перед тим тренера, “воєнрука” ПТУ і співробітника ДАІ  Онищенка Юрія Івановича – сотні коментарів. І жоден не поділяє наміру Богдана Станіславського. Навіть однопартійці мовчать.

Інформатор зібрав думки коломиян у соцмережі з приводу резонансного кадрового рішення.

Із досьє потенційного посадовця з сайту Політрада дізнаємось, що і справді чоловік з 2010 року був міським головою Попасної, а до того працював тренером і директором спортивної організації. А згодом – у місцевих підрозділах УМВС. З 2010 року – міський голова міста Попасна Луганської області. Хоча висувала його на цю посаду комуністична партія України.

У міській раді Коломиї працює з кінця 2022 року. Завідував сектором служби “гарячої лінії”.

Деталі у статті Чи візьмуть в керівництво освіти Коломиї колишнього мера Попасної, висуванця компартії

Це тільки невелика вибірка коментарів, але бачимо, що питання призначення Онищенка Юрія Івановича не вселяє довіри у коломиян, і в середовищі освітян Коломиї радісних вигуків не чутно.

Проте вирішувати все ж не нам.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору