Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Що із штрафом за зрубані дерева на вул. Шухевича в Коломиї

Про зрізку дерев на вул. Шухевича у ратуші дізналися зі стріму Інформатора. Того дня представники управління комунального майна зупинили зрізку в розпал робіт. Не обійшлось і без поліції.

Інформатор дізнавався, що далі.

Виявилось, що у відділі благоустрою про зрізку й не чули. Коли почали надходити повідомлення про зрубані граби на вул. Шухевича, представники управління комунального господарства зупинили зрізку до з’ясування обставин і представники фірми одразу погодились показати дозвільні документи.

Проте з’ясувалось, що дозвіл виданий за адресним номером майбутньої будови, а дерева до приватної ділянки не належать.

Відтак на виконавця мають накласти штраф.

“Муніципальна інспекція встановила відповідального за зрізання дерев на вулиці Шухевича. На нього складено адміністративний протокол за статтею 152 КУПАП, який в подальшому передано на розгляд адміністративної комісії. На її засіданні буде розглянуто та прийнято рішення про накладення адміністративного стягнення та його розмір згідно чинного законодавства. Про результати розгляду питання на адміністративній комісії повідомимо додатково”, – стверджують у міській раді.

Тим часом зазначимо, що окрім штрафу за адмінпорушення з підприємця також буде стягнуто штраф за кожне дерево, відповідно до діаметру кожного дерева.

До теми: У середмісті Коломиї зрізали 5 дерев, міська рада зупинила роботи

Активіст організації, яка відстоює зелені насадження на Коломийщині Василь Павлович Лютак, маючи багаторічний досвід  у зеленому господарстві, склав акт обстеження зрізаних рослин і має намір тримати це питання на контролі.

Представники фірми-забудовника розповідають, що у плані передбачено облаштувати тут і зелені насадження, і цивілізовану парковку, адже на даний момент на вул. Шухевича справжній транспортний колапс, місць зупинки біля супермаркету катастрофічно не вистачає. Автівки залишають і праворуч, і ліворуч, а вулиця і без того досить вузька.

Інформатор продовжує відслідковувати ситуацію у нашому колись такому багатому на зелень місті.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору