Інформатор Коломия

ГРОШІ

Скільки вікон замінили у Коломийському ліцеї №5 та філії №7

Нещодавно ми помітили, що у Коломийському ліцеї №5 та філії №7 провели капітальний ремонт приміщень. У закладах освіти встановили нові вікна, загальною вартістю в майже 1 млн грн.

Інформатор ділиться деталями тендерних закупівель, а також довідався, скільки вікон замінили.

15 грудня Коломийський ліцей №5 оголосив тендер на капітальний ремонт приміщення, що мав на меті заміну вікон, дверей, а також проведення заходів з енергозбереження. Оголошена вартість – 437 946 грн. Єдиний учасник тендеру та його переможець ТОВ “Гвіздецьке” не скинув ні гривні.

Окрім того був оголошений тендер на виготовлення проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту приміщення. ПП Дизай-студія “Параплан” отримало за роботу 5 621,05 грн, а також на здійснення технічного нагляду. Переможець – ТОВ “Флоріан”. Воно коштувало 6 410,99 грн.

Загальна вартість капітального ремонту – 449 978 грн.

Ми подали інформаційний запит, аби довідатися кількість замінених вікон. У квадратних метрах – це 80, 72 м². Кількість – 25 шт. 

Окрім того, такий самий тендер оголосили 14 грудня у Коломийській філії №7. Очікувана вартість робіт – 491 753 грн. Єдиний учасник і переможець ПП проектно-виробниче підприємство “Капітальне будівництво” не скинули жодної копійки.

Тендер на виготовлення проектно-кошторисної документації: “Капітальний ремонт приміщення (заміна вікон, дверей) коштувало дешевше ніж у Коломийському ліцеї №5 – 2 136 грн. У ньому перемогло ПП проектно-виробниче підприємство “Капітальне будівництво”. У тендері на здійснення технічного нагляду єдиним учасником та переможцем став ФОП Терентяк Степан Ігорович. За роботу ФОП отримав 6 111 грн.

Загальна вартість капітального ремонту склала рівно 500 тис грн.

У відповіді на інформаційний запит йдеться, що замінили 80,05 м². Це 24 металопластикових вікна.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору