Інформатор Коломия

ВЛАДА

Всі свої: кого хочуть призначити новою заступницею мера Коломиї

На сесії Коломийської ради 16 лютого депутати розглядатимуть питання призначення Зоряни Миронівни Михалушко на посаду заступниці міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

Інформатор дізнавався хто це і який досвід за плечима цієї пані.

До міської ради Зоряна Миронівна Михалушко балотувалась від партії “Об’єднання Самопоміч”.

Як стверджують джерела Інформатора пані Зоряна має тісні родинні зв’язки із першими особами ратуші. Зокрема доводиться рідною сестрою дружини першого заступника Богдана Станіславського Олега Токарчука.

До теми: Коломийські депутати збираються на 42 сесію міської ради

Найперше треба згадати, що пані Зоряна – донька колишнього начальника відділу управління комунальним майном Коломиї, який був фігурантом кільком кримінальних проваджень. Раніше він працював на заводі “Сільмаш”.

Також Зоряна Миронівна працювала у КРУ – контрольно-ревізійному управлінні до його ліквідації. Потім працювала начальницею Коломийської фінансової об’єднаної інспекції.

До теми: Втаємничене призначення: в управлінні освіти посаду заступника обійняв наближений до мера Віталій Тимчук. Хто це?

З 9 грудня 2021 року пані Зоряна стала директоркою Коломийської централізованої бухгалтерії бюджетних установ Коломийської громади.

Також кандидатка на посаду заступника міського голови займалась підприємництвом. Зокрема спеціалізувалась на діяльності у сфері бухгалтерського обліку й аудиту, а також у сфері консультування з питань оподаткування. А ще – очолювала житлово-будівельний кооператив №11.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору