Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Прикарпатті перекрили наркоканал із щомісячним обігом 10 млн грн

Троє чоловіків з Івано-Франківщини організували масштабний канал постачання наркотиків в області та прифронтові зони країни.

Деталі розповідає Інформатор, посилаючись на прокуратуру області.

Прикарпатці через поштових кур’єрів передавали наркотики клієнтам з рук в руки. За попередніми підрахунками, їх щомісячний дохід становив близько 10 мільйонів гривень.

Слідчі задокументували факти незаконного виготовлення, придбання, пересилання, перевезення та збуту марихуани, гашишу, екстазі та амфетаміну, а також організації та утримання місць для їх вживання.


Провівши 26 обшуків, вилучили наркотиків на понад 5 млн грн, а також засоби і приладдя для їх виготовлення та фасування, пристрої для їх вживання, банківські картки, мобільні термінали, комп’ютерну техніку та понад 300тис грн.

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури та Івано-Франківської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону повідомлено про підозру трьом особам за розповсюдження наркотичних засобів в особливо великих розмірах. Двом з них вже обрано запобіжні заходи – тримання під вартою. Встановлюються всі причетні особи, а також інші епізоди протиправної діяльності.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору