Інформатор Коломия

ГРОШІ

Наасфальтували, защебенили і назамітали на 71 млн грн: що Коломия закуповувала у “Автомагісталь-ІФ”

Надвірнянська фірма “Автомагістраль-ІФ” виконала робіт на майже 71 млн грн за 2022 рік. Які дороги вони ремонтували, яка якість цих робіт і що ще закуповувала у них Коломийська міська рада та структурні підрозділи минулого року.

Деталі знає Інформатор.

За 2022 рік ТОВ “”Австомагістраль-ІФ” виграло тендерів від комунальних підприємств міста та самого управління комунального господарства на суму понад 70 млн 866  тис грн.

Це власне були роботи по укладанню асфальту, і закупівля бітумної суміші. Загалом закупівлі в Коломиї становлять біля 15% усіх річних прибутків компанії.

До теми: На новій дорозі в мікрорайоні Леонтовича в Коломиї вже є ознаки руйнування

дорога на вул. Хмельницького в кількох місцях потріскала і розкришується

За 2022 рік “Автомагістраль-ІФ” ремонтувала такі дороги в Коломиї:

  1. вул. Хмельницького на суму понад 7 млн грн. Варто зазначити, що тут  уже за місяць виднілися ознаки руйнування дороги.
  2. міжквартальні проїзди по вул. Винниченка, 1 було два тендери на суму майже 2 млн 300 тис грн.
  3. ремонти території стратегічних об’єктів на суму 10 млн грн
  4. Коригування капітального ремонту дорожнього покриття вул. Шкрумеляка – 868 132

А ще у 2021 році “Автомагістраль-ІФ” виграла тендер на асфальтування вул. Старицького на суму майже 20 млн грн. Варто згадати, що на відремонтованій у вересні 2022 року вулиці асфальт почав руйнуватися вже за кілька місяців, відтак ями залатали.

До теми: Зробили і… переробили: нову дорогу на вул. Старицького в Коломиї вже латали

Сюди не увійшли роботи, які виконувала фірма по субпідряду від КП “Полігон Екологія”. До прикладу асфальт на вул. Липова в Коломиї стелила саме “Автомагістраль-ІФ”, хоча роботи мала виконувати наше комунальне підприємство.

Гравій, щебінь, пісок  та суміш асфальтобетонну закупили на понад 53 млн грн.

А ще заплатили за послуги прибирально-підмітальної машини 598 500 грн, за фрезу 191 520 грн та сіль для доріг на суму 68 400 грн.

Інформатор продовжує слідкувати за якістю виконаних робіт. Якщо у вас є зауваження, то повідомляйте нам у будь-який зручний для вас спосіб.

Телефон редакції Інформатора: 096 545 8237

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору