Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Відзнаку кращого тренера та спортсмена 2022 року отримав Юрій Данищук з Коломиї

Днями в Івано-Франківську відбулася щорічна церемонія нагородження кращих спортсменів та тренерів єдиноборців в нашій області за 2022 рік, де тренер з Коломиї Юрій Данищук отримав дві відзнаки.

Інформатор з посиланням на фейсбук-сторінку Юрія розповість детальніше.

Організатори церемонії визнали Юрія кращим тренером з бойового самбо 2022р. та кращим спортсменом з грепплінгу серед дорослих 2022р.

Юні коломияни, які стали чемпіонами та призерами чемпіонатів України з бойового самбо, грепплінгу, панкратіону та бразильського джиу-джитсу в минулому році також були нагороджені відзнаками. Двоє з них: Мариняк Іван та Марценюк Ірина (чемпіони України з бойового самбо) отримали відзнаки найвищих номінацій церемонії.

“Також відзнаку отримали меценати, які допомогали нашим спортсменам на протязі всього року, за що тиснемо вам руку та висловлюємо щиру подяку”, – додає Юрій.

До слова, цьогоріч нагородили 68 спортсменів: серед дітей, молодших юнаків, юнаків, кадетів, юніорів, молоді та дорослих у 10 видах спорту:
1.Таеквон-до ГТФ;
2.Фрі-файт;
3.Таеквондо (ВТФ);
4.Бойове самбо;
5.Бразильське джиу-джитсу;
6.Панкратіон;
7.Греплінг;
8.Таеквон-до І.Т.Ф.
9.Бокс;
10.Кікбоксинг ВТКА.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору