Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Чому клаптик на вул. Довбуша залишили незаасфальтованим

Восени 2022 року дорогу довжилезної вул. Довбуша відремонтували поточним ремонтом. Десь латали, десь стелили шар суцільного асфальту. Проте на одній ділянці заасфальтували тільки одну полосу, інша ж уже 3 місяці стоїть, як була.

Інформатор звертався на прохання мешканців з цим питанням до управління комунального господарства, але там коментувати ситуацію відмовились. Відповідь журналісти знайшли у КП “Полігон Екологія”.

В.о. директора КП “Полігон Екологія” стверджує, що при обстеженні комунікацій, що пролягають під дорогою, фахівці виявили, що частина водопровідних мереж потребують заміни. Відтак водоканал працює над виготовленням проєкту встановлення перекачувальної станції, сподіваються у 2023 році все закінчити.

Оскільки ці роботи передбачають розкопування комунікацій, то вирішили не витрачати гроші задарма і не стелити асфальт на цій ділянці. Одразу після завершення робіт водоканалу, комунальники готові покласти тут новий асфальт.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Наталка Сандецька

Нагору