Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

В якому випадку в Коломиї можуть підняти ціни на паркування?

За останні кілька місяців кількість платних стоянок у Коломиї збільшилась в рази. Міський голова переконаний, що центр міста має бути для пішоходів. Якщо ж платне паркування не розвантажить центральні вулиці від автівок, то розглядатимуть варіант підняття вартості за годину паркування.

Про це мер Коломиї заявив у ефірі одного телеканалу, пише Інформатор.

За словами очільника міста, людей, які ходять пішки набагато більше. Якщо встановлення платного паркування не допомагатиме, то є два варіанти для розвитку подій. Одним із них є збільшення ціни за одну годину паркування.

“Ми вже бачимо, як в інших містах є 25-30 грн за годину. Якраз питання є: раз дорого, то, будь ласка, йдіть пішки. Як гарно пройтися пішки,” – сказав міський голова.

Він нагадав, що водіям дали альтернативу: багато місць для безкоштовного паркування обладнали на вулиці Йосипа Сліпого та біля шелтера по вул. Гетьманській.

На запитання, чи вистачає безкоштовних місць для паркування в центрі міста, мер відповів:

“Якщо говорити, що зараз на “євробляхах” чи ще на чомусь приїжджають, то воно не буде  ніколи вистачати. Тому що зараз в кожній сім’ї не те, що по одній машині, а по кілька.

Міський голова каже, що треба зберегти історичний центр від загазованості, адже за його словами нових машин дуже мало, переважно ті, які їздять містом “коптять”. Тому, на його думку, центр – для пішоходів.

Раніше ми писали: Біля міського озера всі місця для паркування будуть платними

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору