Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Біля міського озера всі місця для паркування будуть платними

Безкоштовна парковка попри міське озеро на вулиці Степана Тарабалки (колишня Чехова) стала платною. Там уже поставили відповідні знаки, але терміналу ще немає. Більше того, незабаром і на вул. Новодворського треба буде платити за стоянку.

Пише Інформатор.

Знаки про платне паркування встановили по обидва боки парковки. Щоправда, один з них стоїть перед в’їздом на вул. Новодворського. Нагадуємо, восени цю вулицю заасфальтували. Проте у комунальному підприємстві “Коломияпаркосервіс”, яке й опікується всіма парковками в місті, зазначили, що наразі на Новодворського можна залишити автівку безкоштовно. Та з часом стоянка стане платною.

Відповідне рішення про платне паркування на вул. Тарабалки та вул. Новодворського прийняли на сесії міської ради ще навесні.

До теми: На вул. Кобринського в Коломиї – платна парковка. А де термінал подівся?

Наразі оплатити паркувальне місце біля озера ім. Юрія Руфа можна тільки через мобільний додаток. На озері планують встановити термінал.

До слова, нещодавно міський голова Коломиї заявив, що платні стоянки мають на меті не так заробити, як розвантажити центр міста. Більше у статті: Платні парковки за задумом влади Коломиї мали б розвантажити центр міста

Цікаво, від чого вирішили розвантажити міське озеро?

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 823.

Ольга Пукавчук

Нагору