Інформатор Коломия

ГРОШІ

Що путін сказав про санкції проти росії

На щорічному зверненні до Федеральних зборів 21 лютого путін приділив чимало часу розмова про те, як санкції буцімто не подіяли. Абвалу рубля не сталося, а товари першої необхідності є. І ВВП росії нібито не так сильно і впав.

Деталів промови потенціного підсудного трибуналу – від Інформатора.

За словами путіна санціями наказують самі себе країни Заходу, а плани розірвати господарський ріст та  зім’яти їхню економіку буцімто провалилися.

“Вони хотіли заставити страждати наших громадян. От такі гуманісти”, -з сказав путін.

На його думку санкції мають на меті дестабіліщувати російське громадянство зсередини.

За версією путіна вони підтримали бізнес і економіку, зберегли робочі місця, забезпечили виробництво товарів першої необхідності. А ВВП росії попри прогнози не так сильно і впало: спад за його найновішими даними на рівні 2,1 %.

“Захід розгорнув проти нас воєнний, інформаційний, економічний фронти, але ніде нічого не добився і не доб’ється. Більше того, ініціатори санкцій карають самі себе, спровокували безробіття, кризу. Спробували лишити нас доступу до експортних ринків. Це крадіжка наших валютних резервів, спроба обвалити рубль. Але це лише засоби, а ціль – змусити страждати російських громадян. Проте російська економіка виявилась набагато міцнішою”, – сказав диктатор.

На його думку ринок праці став більш комфортним, ніж був раніше, рівень безробіття знизився

Зомбовані слухали, кліпали і кивали.

Що б там собі не фантазував ординський хан щодо України, ми йому бажаємо логічного кінця, а нашій країні – швидшої перемоги!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

 

 

Нагору