Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Вечір пам’яті Василя Барвінського відбудеться й у Коломийській музичній школі №2

Вчора, 20 лютого, в Коломийській музичній школі №1 відбувся вечір пам’яті Василя Барвінського. Всі охочі могли послухати деталі про життя митця.

Інформатор ділиться фоторепортажем, посилаючись на допис Коломиї Культурної.

20 лютого виповнилося б 135 років з дня народження видатного українського композитора, піаніста, педагога, музичного критика та великого патріота України – Василя Барвінського.

В цей день в Коломийській музичній школі №1 ім. А. Кос-Анатольського пройшов вечір-концерт з нагоди 135-річниці митця “Непереможна віра у життя”.

“Цікаві розповіді юних акторів-ведучих, жива музика митця , що виконували учні фортепіанного відділу, неймовірні світлини з життєвого шляху В. Барвінського, ошатне оформлення зали та картини юних митців художньої школи – в такій домашній камерній атмосфері пройшов вечір спогадів видатного західноукраїнського українського композитора , ім’я якого відоме далеко за межами України”, – йдеться у дописі.

Окрім того, на заході були представлені роботи юних митців Коломийської художньої школи імені Ярослава Пстрака.

А для тих, хто не встиг ознайомитися з творчістю митця, підготували ще однин захід 22 лютого о 15:00 в залі Коломийської дитячої музичної школи №2 імені Галини Грабець.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору