Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У горах на Верховинщині травмувалося троє туристів з Дніпропетровщини

Ввечері 20 лютого рятувальники довідалися, що 8 туристів з Дніпропетровської області перебували у горах. Там троє з них травмувалося. Сталося це у Верховинському районі. 

Деталями ділиться Інформатор, посилаючись на ГУ ДСНС області.

Як вдалось з’ясувати, під час мандрівки Чорногірським хребтом, в районі гори Шпиці, що на території села Бистрець Верховинського району, через ускладнення погодних умов, про що до речі, рятувальники неодноразово попереджали, туристи зупинились для ночівлі в притулку, поблизу полонини Гаджина Нижня. Під час мандрівки деякі особи з групи травмувались, тому їм необхідна допомога гірських рятувальників.

21 лютого вранці рятувальники пошуково-рятувального відділення смт. Верховина прибули до туристів. 5 осіб знаходились у задовільному стані, а 3 – травмувалися. Рятувальники надали потерпілим першу домедичну допомогу, супроводили усіх разом до села Бистрець Верховинського району. Після чого травмованих туристів передали медичним працівникам.

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору