Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Івано-Франківщині зіпсувалося 8,5 тонн м’яса, яке закупили для харчування військових

В одній з військових частин Прикарпаття виявили майже 8,5 тонн зіпсованої яловичини, вартістю приблизно 120 грн за кг. Працівники Державного бюро розслідувань вже повідомили про підозру начальниці продовольчого сховища.

Пише Інформатор, посилаючись на Курс.

М’ясо, яке призначалося для харчування військових, помістили до морозильної камери у листопаді 2022 року, а у січні виявили, що воно зіпсувалося, бо температура була значно вищою, ніж передбачено умовами зберігання, повідомляє пресслужба ДБР.

Посадовиця мала б контролювати температурний режим і помітити збої в роботі техніки, проте через недбалість цього не зробила.

Начальниці продовольчого сховища повідомлено про підозру в недбалому ставленні до військової служби (ч. 4 ст. 425 КК України.) Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Також у ДБР повідомляють, що під час досудового розслідування завдані збитки були повністю відшкодовані. До слова, загальна вартість м’яса була понад 1 млн гривень.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору