Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Заборонено: що відповіли депутатам на звернення щодо Онищенка

23 лютого на 2 пленарному засіданні міський голова Коломиї повідомив, що прийшла відповідь на звернення щодо Онищенка від Національної поліції, Департаменту охорони здоров’я і Національного агентства з питань запобігання корупції. 

Пише Інформатор.

“Під час воєнного стану перевірки не відбуваються. Дана посада (заступник начальника управління освіти) не підлягає перевірці на корупцію і такі речі”, – зазначив міський голова.

Щоправда, голова не згадав, чи є відповідь від СБУ, до якої депутати міської ради також надсилали аналогічне звернення, адже у коломиян основні перестороги викликала давня справа держзради, в якій звинувачували Онищенка.

Нагадаємо, що депутати самі зініціювали позачергову сесію, аби подати звернення до НАЗК, СБУ, центру комплектування, Департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Нацполіції.

До теми: Темна історія: чому СБУ звинувачувала мера Попасної у співпраці з окупантами і чи вплине це на рішення про його призначення в освіту Коломиї?

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору