Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Соколі показали виставу про день, який став історією | “24 години 24 лютого”

«24 години 24 лютого» – день, який став історією першого дня повномасштабного вторгнення та день, що вселяв страх перед складним вибором і невідомим завтра. Народний драматичний театр ім. В. Симчича відобразив 24 лютого у своїй виставі.

Інформатор з посиланням на Коломию культурну ділиться фоторепортажем.

Вистава покладена за п’єсами сучасних драматургинь Ніни Захоженко та Оксани Гриценко.

Втілити в життя п’єсу взялися юні, але дуже талановиті актори Народного драматичного театру ім.В.Симчича, що при Палац культури та мистецтв “Народний дім”, режисерка – Галина Малярчук.

3 березня відбулася друга прем’єра, яка зібрала близько 400 глядачів в залі Коломийська філармонія «Сокіл».
Переживання, діалоги, які ставали відзеркаленням думок кожного з нас, роздумів і почуттів дітей та підлітків, що зустрілися з жахливою реальністю.

Супротив всього українського народу, який на тлі темряви подій війни не покладає рук та не втрачає віру в неминучу перемогу, органічно передали учасники Ансамбль народного танцю “Дивограй” Центр позашкільної освіти м. Коломия, керівниця – Надія Чаленко.

Режисер – Галина Малярчук
Хореографія – Надія Чаленко
Сценографія – Марія Сабліна
Звукооператор – Богдан Івасюк
Світло – Богдан Подоляк

Актори: Богдан Соколюк, Вікторія Сидоренко, Олег Перлюк, Софія Миронюк, Марта Теліщук, Марко Кіцелюк, Юрій Затварницький, Христя Паращук, Юля Пачковська, Вероніка Грепіняк, Юрій Курчій, Стас Книшук, Тетяна Курчій,
Марта Лащевська, учасники народного ансамлю танцю “Дивограй”.

Фото: В. Іваночко.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору