Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Соколі відбулася поетична вистава “І возвеличимо на диво і розум наш, і наш язик”

Вчора, 8 березня, в Коломийській філармонії “Сокіл” відбулася поетична вистава, присвята Тарасу Шевченку. Режисером якої був Заслужений діяч мистецтв України Вадим Сікорський.

Інформатор з посиланням на Коломию Культурну ділиться фоторепортажем.

В головній ролі виступив Народний артист України Степан Глова. Неймовірний актор, устами якого говорив наче справжній Шевченко.

Також у виставі взяли участь солісти Коломийської філармонії: Євгенія Королюк, Юрій Михайлюк, Мар’яна Кодіна та Андрій Костельний. Твори Кобзаря у їхньому виконанні звучали дуже чуттєво.

Також глядачі мали можливість насолодитись чудовим співом хору “Світло Тавору” Катедрального Собору Преображення Христового УГКЦ (керівник – Світлана Гаргат).

І все це перепліталось з супроводом чудового струнного ансамблю “Дивертисмент”, керівники – Анджела та Роман Микитюки, а юні митці з художньої школи та відділу образотворчого мистецтва педагогічного коледжу презентували свої роботи, які стали невід‘ємною частинкою вистави.

Всі присутні ніби зробили екскурс по життю і творчості нашого великого генія. І вкотре переконались, що його слова пророчі і досі актуальні.

Фото: Василь Іваночко

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору