Інформатор Коломия

ГРОШІ

Турагентство in TRAVEL пропонує раннє бронювання, оздоровлення в дитячих таборах Болгарії та бере на себе всі ваші клопоти

Наша майбутня перемога має прийти в оселі здорових, сильних українців. А тому психологи радять не відмовлятися від відпочинку й оздоровлення. Державі потрібні міцні українці. Відновити сили й не дати ворогу зламати наші життя допомагає турагентство in TRAVEL в особі тендітної білявки Інни. 

Звертайтесь за деталями в in Travel за тел: 093 44 34 641

Інформатор розпитав у турагентки, як організувати відпочинок, аби уникнути зустрічі з росіянами за кордоном, чи є сьогодні можливість гарно зекономити і що нового пропонують для наших дітей.

Літні табори для дітей у Болгарії: дешево, пізнавально, цілюще

Цього літа для українських діточок з’являється унікальна можливість оздоровитися на побережжі Болгарії. Турагентство in TRAVEL пропонує відпочинок у дитячих таборах за досить доступними цінами.

9-денний відпочинок у адаптованих для потреб комфортних умовах на побережжі в Болгарії з переїздом, проживанням і харчуванням обійдеться батькам приблизно у 8 тис грн.

Для цього має бути набрана група 10-15 учнів, в такому випадку вчитель їде безкоштовно.

А для випускників є окремі тури країнами Європи або Україною. Звертайтеся за телефон 093 44 34 641.

Звертайтесь за деталями в in Travel за тел: 093 44 34 641

Раннє бронювання дозволяє зекономити до 30%

Для завбачливих і економних українців діє раннє бронювання. Якщо до середини квітня замовити тури на море, то можна зекономити 20-30% від вартості.

Сьогодні туроператори адаптувались до нових умов в країні і стали дуже лояльними: при скасуванні поїздки з вагомих причин не стягується плата. Також збільшилась кількість міст найближчих країн, з яких можна вилетіти на відпочинок, а автобусні тури готові добирати відпочивальників на маршруті й навіть за кордоном можна приєднатися до своїх рідних, аби разом дістатися до місця відпочинку.

Ба більше, аби вберегтися від конфліктів з небратами туроператори додали окрему категорію фільтрів – готелі Туреччини, які не приймають росіян.

Тобто для зручності туристів логістику максимально спростили, in TRAVEL готовий врахувати будь-які побажання клієнтів.

Звертайтесь за деталями в in Travel за тел: 093 44 34 641

Ціни приємні навіть в умовах падіння курсу гривні: 9-тиденний відпочинок в Болгарії на двох може обійтися вам від 16 тис грн і вище.

Можливе бронювання турпакету або лише проживання чи тільки проїзд. Якщо ви вирішили відправитись на відпочинок на власному авто, то тут оформляють авто- і медичні страхівки для туристів при перетині кордону.

За вашими потребами Інна готова підібрати кілька найбільш вдалих варіантів. Для цього жінка постійно досліджує якість послуг в готелях, які пропонують тури. Це дозволяє уникнути незручних ситуацій, коли пропозиції на фото суттєво відрізняються від того, що є наяву.

Звертайтесь за деталями в in Travel за тел: 093 44 34 641

Тематичні тури в Європу

Відвідати чарівний Будапешт, Відень, неймовірну й захоплюючу Трансильванію, поринути в інший світ, розвіяти власні тривоги серед вулиць романтичної Венеції та яскравого Трієста…

Цієї весни не проґавте нагоди подивитися на плантації тюльпанів в Амстердамі, чи у Стамбулі із заїздом у Кападокію до славетних повітряних куль.

Можна навіть відчути себе героєм фільму: моторошний замок Дракули із однойменного фільму чи загадковий замок Кантакузіно із серіалу “Венздей”.

Все це можливо вже сьогодні з турагентством in TRAVEL. Тут виберете собі подорож будь-якої тривалості і в будь-який куточок світу.

Звертайтесь за деталями в in Travel за тел: 093 44 34 641

Цікаві тури у західних областях України

Українці пережили найтемніші часи і сьогодні навчилися продовжувати жити в умовах війни. І ми не готові віддати ці роки на поталу ворогу. Розуміння того, наскільки непередбачуваним є життя змушує нас цінувати кожну мить і повсякчас шукати хоч краплинку радості.

Короткі ближні тури Карпатами, замками Львівщини, Закарпаттям, де можна поєднати відпочинок, пізнавання традицій, історії, процесу виробництва вина, сиру, хліба – все це має шанс вирватися зі стану пригнічення на фоні подій в Україні.

Звертайтесь за деталями в in Travel за тел: 093 44 34 641

Ми вже не хочемо відкладати на роки вперед: живемо тут  і сьогодні, обіймаємо рідних, допомагаємо військовим, не даємо ворогу нас зламати.

За вашими побажаннями це може бути тур невеликою компанією або ж поїздка великою групою туристичним автобусом. Ціни – від 1 200 грн. В офісі турагентства in TRAVEL підберуть найкращий варіант.

Паломницькі тури

Сьогодні кожному з нас є про що поговорити з Богом. Помолитися про мир в Україні, про щасливе повернення наших захисників, про опіку Господа над нашими оселями, про здоров’я діточок… Паломницькі тури до святих місць сьогодні стали особливо затребуваними.

Відвідати святині Польщі, Угорщини, Ізраїлю, Хорватії, Італії, Греції та Меджугор’є із додатковими можливостями відпочити в термальних водах, на побережжі – це гарна нагода відновити моральне й ментальне здоров’я, набратися сил і віднайти гармонію.

Звертайтесь за деталями в in Travel за тел: 093 44 34 641

Страхування

in Travel візьме на себе клопоти з автоцивілкою, повним КАСКО, страхуванням подорожуючих за кордон чи оформленням зеленої карти.

До ваших послуг:

  • Пакетні авіатури до різних країн, вильоти з Європи.
  • Автобусні тури Європою/Україною. Виїзд з різних міст України.
  • Авіа/Автобусні квитки.
  • Наземне обслуговування.
  • Страхування (автострахування, медичне, зелена карта)
  • Пасажирські перевезення.

in Travel візьме на себе турботи про ваш відпочинок!

Звертайтесь за тел: 093 44 34 641

Адреса: вул. Пекарська, 7 (вхід біля відділення Нової пошти №3).

Найспокусливіші пропозиції турів завжди можна знайти у Viber або Telegram.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com або телефонуйте 096 545 8237.

Нагору