Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

І тут “павутина”: на вулиці Довбуша потріскав новий асфальт

Коломияни довго терпіли жахливий стан найгіршої ділянки дороги по вулиці Довбуша і восени 2022 року таки побачили свіжий асфальт. Після таких очікувань хотілось би, щоб нове дорожнє покриття служило дуже довго. На жаль, через чотири місяці після ремонту асфальт почав тріскати.

Інформатор помітив ще одну свіжовідремонтовану дорогу, що вже почала руйнуватись.

Проїзд між двома трикутними розв’язками по вул. Довбуша робили поточним ремонтом в листопаді минулого року. На більшій частині постелили асфальт, місцями залатали, а кілька метрів перед поворотом на вул. Котляревського досі без ремонту. Нещодавно Інформатор дізнався, чому цю ділянку по вул. Довбуша залишили незаасфальтованою.

Тим часом в деяких місцях нове дорожнє покриття почало руйнуватися. За словами місцевого мешканця, перед тим як стелити асфальт дорогу просто не втрамбували. Зараз на асфальті утворюється сітка, а де-не-де він вже розповзається.

До слова, це не перший випадок руйнування нової дороги. Така ж ситуацію і на вул. Новодворського, в мікрорайоні Леонтовича, вул Шарлая та іншій ділянці по Довбуша.

   

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору