Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Соковиті, рум’яні та пісні булочки, які колись готувала бабуся

Якщо ви думали, чим здивувати своїх рідних на вихідних, маємо хороший варіант: приготуйте пісні булочки з будь-якою начинкою до ароматної кави чи чаю. 

Інформатор ділиться цікавим рецептом з вами.

Інгредієнти для 20-25 булочок:

  • вода – 250 мл
  • дріжджі – 20 г
  • цукор – 5 ст. л.
  • сіль – до смаку
  • ванільний цукор – 1 г
  • олія – 6 ст. л.
  • борошно – 450 г
  • варення, картопля, капуста – для начинки

Дріжджі розчинити у теплій воді. Додати цукор, сіль, олію, ванільний цукор і перемішати. Потім частинами додати борошно, вимішувати ложкою, а потім руками. Залишити тісто на 1 год при кімнатній температурі.

Потім потрібно розділити тісто на 20-25 частин.

Розтачати і посередині поставити начинку. Вона може бути будь-якою.

Зліпити кульки і залишити на 10 хв, щоб підійшли.

Викласти на форму для випікання, притрусити цукром. Також можна додати кунжут. Випікайте булочки орієнтовно 25-30 хв.

Смачного!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору