Якщо ви думали, чим здивувати своїх рідних на вихідних, маємо хороший варіант: приготуйте пісні булочки з будь-якою начинкою до ароматної кави чи чаю.
Інформатор ділиться цікавим рецептом з вами.
Інгредієнти для 20-25 булочок:
- вода – 250 мл
- дріжджі – 20 г
- цукор – 5 ст. л.
- сіль – до смаку
- ванільний цукор – 1 г
- олія – 6 ст. л.
- борошно – 450 г
- варення, картопля, капуста – для начинки
Дріжджі розчинити у теплій воді. Додати цукор, сіль, олію, ванільний цукор і перемішати. Потім частинами додати борошно, вимішувати ложкою, а потім руками. Залишити тісто на 1 год при кімнатній температурі.
Потім потрібно розділити тісто на 20-25 частин.
Розтачати і посередині поставити начинку. Вона може бути будь-якою.
Зліпити кульки і залишити на 10 хв, щоб підійшли.
Викласти на форму для випікання, притрусити цукром. Також можна додати кунжут. Випікайте булочки орієнтовно 25-30 хв.
Смачного!
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com
Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237