Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

250 мільйонів гривень зависло на рахунках Parimatch

Букмекерська компанія Parimatch припинила свою роботу в Україні через запровадження санкцій проти неї. На рахунках ТОВ “Паріматч” заблоковано 250 мільйонів гривень клієнтів компанії. Але у компанії обіцяють повернути.

Повідомляє Інформатор з посиланням на ЄП.

“Фактично повністю зупинена операційна діяльність на території України. Ще вночі банки почали відключати наші веб-сервіси від можливості як поповнити так і вивести кошти для наших клієнтів”, – під час брифінгу повідомив генеральний директор холдингу Parimatch Максим Ляшко..

За його словами, наразі фактично заблоковано 250 млн грн коштів наших клієнтів. Вони є на розрахункових рахунках компанії. Вони належать клієнтам і я впевнений, що так чи інакше вони зможуть отримати доступ до цих грошових коштів.

За словами гендиректора  гендиректорки ТОВ “Паріматч” Наталії Гілевич, йдеться про кошти “кількох десятків тисяч клієнтів”.

В компанії також уточнити, що якщо є кошти у гравців на балансі, вони можуть продовжувати грати, але до того моменту, поки робота сайту не буде зупинена.

За словами топ-менеджерів компанії, вони змушені будуть припинити роботу сервісу, коли рішення про запровадження санкцій проти офіційно набуде чинності, а саме буде опубліковано в “Урядовому Кур’єрі”.

“Все одно гроші зберігаються на рахунках компанії, і будуть повернути гравцям, але питання часу і процедури”, – уточнив Ляшко.

Генеральний директор холдингу Parimatch також запевнив, що компанія буде відстоювати свої права і висловив сподівання, що рішення може бути переглянуте.

“Є судовий механізм захисту на території України. Крім судового механізму, ми сподіваємося на справедливість в цих питаннях. Відомо, що списки РНБО змінюються. В назві наказу, зокрема, використовується таке формулювання “застосування і внесення змін”, – зазначив він.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору