Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Коломия провела на вічний спочинок Героя Юрія Данильця

Коломия знову у скорботі, адже провела в останню дорогу вірного сина України, Героя Юрія Данильця. Сьогодні, 15 березня, багаточисельна громада віддала шану військовому, який загинув за волю та незалежність України.

Інформатор теж вшанував Героя, щоб всі знали та пам’ятали тих, хто бореться за нашу державу.

Юрій Миколайович Данилець народився 18 жовтня 1980 року в місті Коломия. Навчався у школі №6, згодом закінчив педагогічний коледж. Здобув вищу освіту у Львівському університеті.

У 2003 році одружився. Виховував разом з дружиною двох донечок, яких він дуже сильно любив і мріяв про щасливе майбутнє своєї сім’ї у вільній Україні.

Юрій був люблячим батьком, коханим чоловіком, зразковим сином, братом, зятем, кумом та вірним другом. Серед друзів і знайомих проявив себе доброю, чуйною, щирою та справедливою людиною. Завжди допомагав та підтримував у будь-яких ситуаціях.

Від початку повномасштабного вторгнення ворога, Юрій вступив до лав територіальної оборони і мужньо захищав українські землі. Він був хоробрим, розумним і відданим військовій справі та України. Був прикладом стійкості та рішучості українського воїна. Та, на жаль, 9 березня прийшла сумна та жахлива звістка: виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку, загинув Юрій Данилець.

Щирі співчуття рідним та близьким полеглого захисника. Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Вікторія Ровенчук

Нагору