Інформатор Коломия

ГРОШІ

Обслуговування світлофорів обійдеться Коломиї у понад 600 тисяч гривень

На початку березня 2023 року управління комунального господарства Коломийської міської ради оголосило тендер на технічне обслуговування світлофорів по місту до кінця цього року. За такі послуги запропонували 711 444 гривень. Єдиний учасник, який і переміг, знизив ціну більше як на 100 тисяч.

Інформатор дізнавався деталі.

У технічному завданні тендеру йдеться про обслуговування в програмному режимі 14 світлофорних об’єктів на вулицях Коломиї та перераховано види робіт, які проводяться на одному світлофорному об’єкті в місяць.

Управління комунального господарства оголосило тендер 1 березня. Участь в ньому взяла всього одна фірма – приватне підприємство “Маестро М”. Попри відсутність конкурентів, учасник запропонував меншу вартість послуг – 608 437,92 грн. Проте замовник висунув вимогу про усунення деяких невідповідностей у довідці про наявність обладнання та матеріально-технічної бази. Вочевидь, учасник усунув всі невідповідності і вже 13 березня його оголосили переможцем.

До слова, по вул. Січових Стрільців досі несправний звуковий супровід світлофорів, які заміняло приватне підприємство “Маестро М”.

ПП “Маестро М” вже не вперше виграє тендери в управління комунального господарства Коломиї. У жовтні 2022 року воно стало переможцем тендеру на технічне обслуговування та ремонт світлофорів на майже 1,5 мільйони гривень.

За даними платформи YOUCONTROL,загалом за минулий рік ця фірма перемагала у п’яти тендерах від коломийських комунальників на суму 2 680 808 гривень, а також одного тендера від комунального підприємства, яке зареєстроване у місті Калуш, вартістю 6 300 грн.

Читайте також: Дорогу на вул. Кобилянської в Коломиї робитиме тернопільска фірма, заснована місцевими… боксерами

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору