Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Півкулі не допомогли: на Грушевського авто припаркували на тротуарі

У Коломиї водій мікроавтобуса розвіяв одразу два міфи: перший – це те, що на тротуарі по проспекті Грушевського автівки не зупиняються, а другий міф, що півкулі запобігають, власне, цьому нахабному паркуванню на тротуарах.

Деталі розповідає Інформатор.

Вчора заступник міського голови Володимир Григорук опублікував фотофакт, на якому мікроавтобус заїхав на тротуар навпроти автобусної зупинки по Грушевського, не зважаючи на півкулі, які мали б перешкоджати такому паркуванню. Проте вони не впорались із своїм завданням.

Ці півсфери встановити там всього тиждень тому і коломияни одразу почали активно обговорювати їх в соцмережі. Деякі містяни писали, що півкулі тут не потрібні, адже на цій ділянці водії не паркуються.

Тим часом заступник мера прокоментував світлину так:

“Засланий козачок) “Зрада відміняється?”

Інформатор поцікавився, яка фірма виготовляє ці півсфери для Коломиї, оскільки раніше вони з’явилися на багатьох інших вулицях нашого міста. З’ясувалося, що міська рада закупила їх у ТОВ «Альянсбудпроект-ІФ». У договорі навіть не вказали, скільки штук закуповують, зазначено тільки, що це 1 послуга за 98 436 грн. Читайте детальніше: ТОВ «Альянсбудпроект-ІФ»: гребе, ремонтує і півсфери ставить.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору