Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

ТОВ «Альянсбудпроект-ІФ»: гребе, ремонтує і півсфери ставить

Минулого року у грудні дві канави в Коломиї почистили майже за 550 тис грн. Не минуло й 3 місяців, як на цих самих вулицях збираються чистити канави вже на майже 663 тис грн. 

Інформатор поцікавився фірмою, яка буде виконувати роботи і ось що з’ясувалось.

Договір на чистку канав на вул. Маковея та вул. Сарма-Соколовського у березні 2023 року уклали із ТОВ «Альянсбудпроект-ІФ», яким керує Єременко Юрій Анатолійович.

Згідно платформи YouСontrol ТОВ «Альянсбудпроект-ІФ» зареєстроване півтори роки тому в селі Прокурава і має статутний капітал лише 5 тис грн. Попри такі обмежені ресурси ТОВ «Альянсбудпроект-ІФ» заключило договорів на понад 2 млн грн.

Інформатор поцікавиться, що могло статись за 3 місяці з цими канавами, що їх довелось знову чистити.

Цього року види робіт не сильно відрізняються від минулорічних. А ціна на 113 тис грн вища.

Відразу в очі кидається 97 тонн ґрунту, які за технічним завданням мають перевезти, а укріпні смуги виконуються щебенем.

До теми: Наасфальтували, защебенили і назамітали на 71 млн грн: що Коломия закуповувала у “Автомагісталь-ІФ”

Ще один косівський підрядник по чистці канав

До слова, попередній виконавець робіт з чистки канав – ТОВ «Єркопроєкт» – також був з Косівщини з села Космач, зареєстроване підприємство 2 роки тому і має статутний капітал також 5 тис грн. Але це не завадило взяти тендерів на майже 6 млн 200 тис грн за попередні роки, половину цих робіт ТОВ виконувало на замовлення комунальних підприємств Коломийської міської ради. Про його співпрацю з комуналкою Коломиї читайте у наступних публікаціях.

А ми повернемось до ТОВ «Альянсбудпроект-ІФ». Ця фірма для Коломиї виконувала дуже різні роботи. За 2022 рік вони взяли переможних тендерів на понад 702 тис грн, а від початку цього року – уже на майже 859 тис грн.

До теми: У Коломиї планують відремонтувати частину тротуарів на вул. Франка: скільки це коштуватиме і хто виконавець

Найбільш помітними для коломиян є півсфери, якими всіяли наше місто. Їх закупили якраз у ТОВ «Альянсбудпроект-ІФ». У договорі навіть не вказали, скільки штук закуповують, зазначено тільки, що це 1 послуга за 98 436 грн.

А ще за ця фірма на 97 500 грн чистила канави на кладовищі, ремонтувала туалети військовим за 450 тис грн, а на вул. Горбаша встановила огорожу за 252 тис грн.

Окрім Коломиї у ТОВ «Альянсбудпроект-ІФ» ще замовляють роботи тільки в Космачі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору